De meest ervaren airsoftspecialist van België en Nederland

Sinds 2008 is Airsoft Adventure als bedrijf actief en in de jaren ervoor waren we reeds bezig met het verfijnen en uitbouwen van een plan. Een formule om een niet te vergeten ervaring neer te zetten. Het primaire doel was en is nog steeds om iedere deelnemer met een goed gevoel naar huis te laten wederkeren.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak in het begeleiden die reeds start bij het plannen van een evenement. Tijdens het evenement de juiste feeling hebben met de klant en het ondersteunen van alle deelnemers om de dag tot een veilig maar vooral fantastisch einde te brengen!

Daarom is Airsoftadventure ook de nummer 1 keuze voor bedrijven en vrienden die een teambuilding of vrijgezellenfeest wensen te boeken.

Een goed begin

Om te innoveren moet je bereid zijn om open te staan voor verbeteringen en alles kritisch te bekijken. Alleen op die manier kun je tot je doel geraken. Een beetje zoals op een "Battlefield", waar je ook niet altijd in één rechte lijn tot je eindpunt kunt komen. 

Een goed begin met duidelijke afspraken waarbij iedereen goed geïnformeerd is. Daarom ook een duidelijke website zonder de kleine lettertjes. Alle prijzen en ook de meeste informatie met betrekking tot het organiseren van een geslaagd airsoftevenement vind je allemaal terug op de website.

Heb je toch nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk, dan staan wij je graag te woord via mail of rechtstreeks via de telefoon.

Got a question?

Just Shoot!

Meer info nodig?

Bel +32 (0) 497 085 854
NL +31 (0) 6 39 72 87 52

of

Mail voor een offerte

Privé = Privé

 • Elk terrein heeft 2 velden
 • Elke groep speelt altijd privé
 • Groepen samenvoegen doen wij niet!

 

Wettelijk in orde

Airsoft Adventure is het grootste bedrijf van evenementen in België en Nederland. Als enigste organisator beschikken wij over 3 airsoft-terreinen die volledig in orde zijn met een wettelijke milieuvergunning. 

 


 

Professionele begeleiding

Door onze klanten te begeleiden met vakmanschap en vriendelijkheid creëren we een hechte band met de spelers en zorgen er zo voor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft.

 


 

Vrijgezellen

Onze ervaring met vrijgezellenfeestjes maakt ons tot één van de meest gekozen uitjes voor de vrijgezellen. Door in te spelen op de noden van klant en spelers maken wij een memorabele dag voor de vrijgezel en zijn of haar begeleiders.


 

Teambuilding

Wij bieden de mogelijkheden om de ervaring zo echt mogelijk te maken. We gaan van simpele missies tot op maat gemaakte scenarios om de samenwerking zo goed mogelijk uit te werken. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten om de teamspirit meer te bevorderen. 

 


 

Indoor of Outdoor

Onze kracht is de diversiteit van de terreinen. Binnen spelen kan een optie zijn als je gaat voor de "Movie-Experience". Buiten in de bossen voor de "Back-To-Nature" ervaring.
Of je kunt de sfeer opsnuiven in een fort van de eerste wereldoorlog.

 


 

Uitrusting

Voor elk terrein gebruiken we aangepaste uitrusting en legerattributen om het spel zo realistisch mogelijk te maken.


 

Airsoft Adventure is Gaming On A Higher Level!

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag dan

  Read More
 • 1