IMG 9966

Tijd voor actie!

Heb je de kriebels te pakken en wil je graag een event vastleggen dan leggen we hier uit hoe dit het snelst mogelijk is.

Als je een locatie, formule, datum en het totaal aantal deelnemers hebt gekozen kun je via het contactformulier op deze website een aanvraag doen.
Indien de datum en locatie beschikbaar zijn kun je vrijblijvend een optie nemen. Een optie is zonder kosten en kan ten alle tijden geannuleerd worden.
Elke optie blijft geldig voor een periode van 10 dagen. Je kunt deze verlengen indien we geen 2e aanvraag hebben anders zal er eerst met u overlegd worden.

Om een optie vast te zetten naar een geboekt evenement vragen we een waarborg van 300€ te volstorten op onze bankrekeneing. Deze zal bij de aanvraag aan u meegedeeld worden. Na ontvangst is deze definitief en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een andere groep uw plaats kan innemen.

Groepen worden nooit samengevoegd zodat u altijd in privésfeer kunt genieten van uw dag airsoft.

De borg wordt na controle van alle materialen en het terrein de eerste werkdag na het event teruggestort op uw bankrekening.

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag dan

  Read More
 • 1

Meer info nodig?

Bel +32 (0) 497 085 854
NL +31 (0) 6 39 72 87 52

of

Mail voor een offerte