IMG 9982

Beheer je budget!

Het leuke aan airsoft is dat je niet voor verrassingen komt te staan. De prijzen lopen niet hoog op door verbruik aangezien de "refill" voor een flesje van 600 bb's slechts 5€ is of 12€ voor een fles van 1500 bb's.

Je kunt meteen afrekenen zodat je je budget in het oog kunt houden ofwel kies je ervoor om alles op te schrijven en het totaal verbruik achteraf af te rekenen.
Met kleine prijzen hou je in ieder geval je budget goed onder controle!

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag dan

  Read More
 • 1

Meer info nodig?

Bel +32 (0) 497 085 854
NL +31 (0) 6 39 72 87 52

of

Mail voor een offerte