IMG 6660 2

Newbie?

Elke eerste keer is spannend en in sommige gevallen kun je bij je eerste keer geen coach naast je hebben om je de juiste aanwijzingen te geven.
Gelukkig kan dit bij airsoft wel!

De eerste keer moet van een leien dakje lopen en dat kan alleen maar met de juiste begeleiding. Begeleiding waar er naar de klant geluisterd wordt en waar de noden aangepast en bijgeschaafd worden waar nodig. Uiteindelijk is niet elke groep hetzelfde.

Goed opgeleide marshalls zorgen voor een goede briefing en support vóór, tijdens en na het spel.

Laat je idee over "Ik heb geen ervaring" maar varen want wij zorgen dat je eerste keer zeker niet de laatste keer wordt.

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag dan

  Read More
 • 1

Meer info nodig?

Bel +32 (0) 497 085 854
NL +31 (0) 6 39 72 87 52

of

Mail voor een offerte