IMG 0043

Safety First!

Aangezien er projectielen (bb's) worden afgeschoten kun je je voorstellen dat veiligheid zeer belangrijk is.
Dat vinden wij ook!

Wat is voor ons belangrijk?
Eerst en vooral gaat het erom dat je een dag beleeft om nooit te vergeten maar dat mag niet ten koste van de veiligheid gaan.
De uitrusting die je krijgt is dus aangepast zodat je zonder zorgen kunt deelnemen aan een event. We kiezen er niet voor om deelnemers met een bril te laten spelen maar met een Full-Face-Mask. Een volledig gezichtsmasker zodat ook de tanden beschermd zijn.

Een degelijke briefing is van groot belang als je wil deelnemen aan een event. Het is makkelijk om je in een overal te hijsen, een replica in je handen te duwen en je aan je lot over te laten. Nee, dat is niet onze manier van werken. Een duidelijke en uitgebreide uitleg over de veiligheid in het spel en het juist hanteren van de replica is een eerste prioriteit. Daarom vragen we elke groep ook om 45 minuten voor tijd aanwezig te zijn zodat iedereen goed ingelicht kan worden.

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag dan

  Read More
 • 1

Meer info nodig?

Bel +32 (0) 497 085 854
NL +31 (0) 6 39 72 87 52

of

Mail voor een offerte