IMG 9893 2

Wat betekend Airsoft nu eigenlijk?

Airsoft is een combat simulatie game die vaak wordt vergeleken met paintball. Doch is airsoft in vele opzichten anders dan paintball. Het bestaat eigenlijk al redelijk lang maar het is pas na 2000 dat airsoft steeds populairder aan het worden is.

Replica

Eerst en vooral wordt er gebruik gemaakt van replica's. Replica's die een 1 op 1 kopie zijn van echte wapens. 
Geen nood! Airsoftreplica's zijn geen echte wapens en je kunt ze ook nooit omvormen tot echte vuurwapens.
Het realisme bij een spel is dus veel groter en dit maakt een game veel intenser.

BBS

De projectielen ofwel de bb's die afgeschoten zijn kleine balletjes van 6mm. We kiezen ervoor om met enkel Belgisch goedgekeurde bb's te spelen zodat we zeker zijn dat deze volledig biologisch afbreekbare bb's geen schade kunnen aanrichten aan de natuur.

Het spel

De spelen dat gespeeld worden duren lang genoeg en het "Respawn"-punt zorgt er voor dat je elk spel kunt meespelen tot het einde. Geen nood voor de persoon die als eerste geraakt wordt want binnen de kortste keren zit je terug in het spel.

De verschillende speltypes die gespeeld worden zorgen voor genoeg variatie zodat elke speler zeker een game kan spelen dat helemaal voor hem of haar is weggelegd. Denk maar aan de game-modes zoals in bekend in Call Of Duty en Battlefield. Domination, Search & Destroy, Capture The Flag, Attack & Defend om er maar een paar te noemen.

Al onze activiteiten op een rijtje

 • Airsoft Adventure Fort Knox

  Airsoft Adventure Fort Knox

  Going Underground! Fort Knox is het fort van Koningshooikt. In 1908 gebouwd als verdediging rond Antwerpen. Vooral in de tweede wereldoorlog is er hier serieus gevochten. Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven

  Read More
 • Airsoft Adventure Nuketown

  Airsoft Adventure Nuketown

  Close Combat Action! Nuketown XL in Westmalle is de grootste indoor airsofthal van België. Niet minder dan 3500 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, een echte bus, vershillende gebouwen, torens, loopbruggen en parachutes.

  Read More
 • Teambuilding Fort Knox

  Teambuilding Fort Knox

  Meer mogelijkheden... We organiseren naast airsoft ook nog tal van andere teambuilding mogelijkheden op het fort van Koningshooikt. Indien je niet de hele dag wenst te vullen met airsoft of wil je graag 2 of meerdere activiteiten op 1 dag dan

  Read More
 • 1

Meer info nodig?

Bel +32 (0) 497 085 854
NL +31 (0) 6 39 72 87 52

of

Mail voor een offerte