Bel Rechtstreeks: +32 3 666 90 98

AIRSOFTEN IN ANTWERPEN

Fort Knox, ook wel het Fort van Koningshooikt genoemd, is het meest bijzondere fort waar men in België kan deelnemen aan airsoft activiteiten.

De plek beslaat een gebied van 4 hectare en is voorzien van een echt labyrint van ondergrondse gangen met verstopte ruimtes. De vesting kan betreden worden via meerdere deuren, bunkers en nissen. Het bezoek op zich is al opwindend genoeg.

Voor airsoft in de provincie Antwerpen is het de ideale locatie voor bedrijfsuitjes als teambuilding of vrijgezellenfeestjes. Alle evenementen zijn altijd volledig privé en groepen worden nooit samengevoegd. Vanwege het zeer grote speelveld kan het zijn dat een kleiner team afwisselend op de helft van het veld speelt terwijl een andere groep het andere veld bespeelt.

Voor het spelen van airsoft met vrienden of voor vrijgezellenfeesten is dit terrein ideaal. Als je de echte oorlogservaring wilt beleven, dan zijn de missies in en op het fort echt iets voor jou. Het terrein is heuvelachtig en biedt het grootste airsoft-veld in Antwerpen. Er staan twee grote bunkers bovenop en je kunt het fort op meerdere plaatsen betreden via allerlei doorgangen. De locatie heeft een complex van gangen met verschillende nissen en kamers.

Een plezierig en veeleisend terrein dat veel airsofters kan aantrekken.

AIRSOFTEN IN EEN ECHT FORT UIT WO1

Fort Knox is het fort van Koningshooikt.

Gebouwd in 1908 als een verdedigingsmaatregel rondom Antwerpen, heeft dit fort in de Tweede Wereldoorlog hevige gevechten meegemaakt. Het maakte deel uit van de buitenste fortengordel van Antwerpen waar voornamelijk tijdens de Eerste Wereldoorlog is gevochten. Het fort was nog niet volledig voltooid toen de Duitsers ons land binnenvielen. Na een bombardement en een fikse brand werd besloten om zich over te geven. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het fort van minder strategisch belang.

Het fort, dat lange tijd in verval was geraakt, heeft nu nieuwe toepassingen gekregen en wordt weer stap voor stap gerestaureerd.

Vanaf 2009 worden er airsoft-evenementen georganiseerd door Airsoft Adventure op deze plaats. Afhankelijk van het seizoen en externe evenementen, kan er soms ook in het fort gespeeld worden.

Bel voor al uw vragen +32 3 666 90 98

*Voor kleinere of grotere groepen gelieve contact met ons op te nemen.
Wij zorgen voor een oplossing! 

Belgian Event Experience VZW / Laserwars© / 

Airsoft Adventure©  Registered Trademark 2008 - 2024

/** * Start writing your Javascripts here. * Keep in mind that Javascript written here will be applied globally in all the pages. * You will need to add