Boek op tijd voor 2023

Airsoft in het Nieuws en Sociale Media

Airsoft is niet meer weg te denken.
Dat is ondertussen overduidelijk.

Airsoft Adventure is al meerdere keren gekozen als uitvalsbasis om nieuwreportages, reclame en zelfs voor televisieprogramma's te maken.

We zijn ook in een aantal grote kranten verschenen zoals "Het Laatste Nieuws" en "Gazet Van Antwerpen" maar ook televisieland had ons al snel opgemerkt.
Naast VTM en VRT waren ook de locale zenders nieuwschierig naar airsoft en zelfs uit Nederland kwam BNN, SBS6 en TV Kempen eens een kijkje nemen.

Maar ook de programmamakers van series en magazines waren nieuwsgierig. Helaas niet op internet wegens copyright maar voor de ouders kun je altijd de aflevering "De Klan" van de jeugdserie "Rox" eens bekijken.

Hieronder vindt je een aantal videos en artikels.

Airsoft Adventure op VRT, 1000 zonnen

Volg een dagje airsoft met VRT, 1000 zonnen en garnalen op Fort Knox

VTM - De Stip: Brandweer speelt Airsoft

Op 19 maart 2011 was op het programma "De Stip" van VTM te zien hoe de brandweer van Turnhout een dagje airsoft beleefde in "Nuketown"!

Lancering Battlefield 3

Op donderdag 27 oktober 2011 werkte EA-Games samen met Airsoft Adventure voor de lancering van de nieuwe Battlefield 3. De wapens en kledij van de soldaten die u in onderstaand filmpje ziet, werden door Airsoft Adventure verzorgd. Het was een aangename samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar. Veel kijkplezier.

Codemasters: Operation Flashpoint 2:

Dragon Rising

Op 11 Augustus 2009 heeft Codemasters hun allernieuwste game aan de pers voorgesteld op locatie Fort Knox te Koningshooikt.

Jarno

Jarno was een vaste speler bij ons sinds zijn 14 jaar. Helaas hebben we hem te vroeg moeten verlaten. Voor altijd in ons hart Jarno!

Playstation Magazine

In december 2010 was Playstation magazine bij ons op bezoek voor een spannende dag airsoft te beleven op Fort Knox!

Paintball met afbreekbare kogels aan Fort van Koningshooikt

De krant "De Standaard" maakte een mooi artikel in het begin van Airsoft Adventure. De vergissing met "Paintball" was snel gemaakt destijds maar toch een fijn artikel.

Airsoft - Gazet Van Antwerpen

Bron: Gazet Van Antwerpen (07-10-2008)

Belgian Event Experience VZW / Laserwars¬© / 

Airsoft Adventure¬©  Registered Trademark 2008 - 2024

/** * Start writing your Javascripts here. * Keep in mind that Javascript written here will be applied globally in all the pages. * You will need to add